top of page
Skaralogistik-28.jpg

Circle K och Skara Logistik AB i samarbete!

Uppdaterat: 1 mars

Circle K och Skara Logistik presenterar stolt ett exklusivt samarbetsavtal utformat för att ge dig som åkare konkurrenskraftiga fördelar och besparingar. Vi förstår de utmaningar och kostnader som är förknippade med transportbranschen, och därför har vi gått samman för att erbjuda dig rabatter som verkligen gör skillnad.

Som del av detta partnerskap får du som åkare tillgång till förmånliga rabatter på bränsle, smörjmedel och andra nödvändigheter hos alla Circle K-stationer över hela landet. Dra nytta av våra konkurrenskraftiga priser och stärk din verksamhets ekonomi, samtidigt som du tankar högkvalitativa produkter och tjänster.

Vi vet att varje minut och varje krona räknas i transportbranschen. Där kan vi tillsammans med Circle K erbjuda ett av landets stationstätaste nätverk för att optimera dina rutter och minska dina driftskostnader.

Bli en del av vårt team och upplev hur det är att ha branschledande partners som stöttar din verksamhet. Tillsammans med Circle K och Skara Logistik tar du kontroll över dina kostnader och maximerar din lönsamhet. Välkommen till en värld av förmåner – skräddarsydda för dig som åkare.

För ansökan kontakta oss på kontakt@skaralogistik.se märk mejlet med Cricle K.


Med vänliga hälsningar Skara Logistik AB, kontakt@skaralogistik.se, 0511-15400 och Mikael.Lunnerryd@circlekeurope.com, 0730584449

Commenti


bottom of page