top of page
Skaralogistik-28.jpg

Det finns många sätt att värna om framtiden!
Sponsring är ett viktigt sätt för organisationer och företag att visa sitt stöd för värdefulla satsningar och initiativ. Att välja vilken organisation eller vilket ändamål att sponsra är dock en utmaning, eftersom det finns så många viktiga och berömvärda orsaker där ute. Trots denna utmaning har vi noga övervägt våra alternativ och beslutat att ge vårt stöd till Aktiv Skola, en organisation som aktivt arbetar mot övergrepp och grooming mot barn.


Aktiv Skola är engagerad i att skapa en säker miljö för barn och ungdomar, både i skolor och online. Deras arbete omfattar utbildningsprogram, resurser för lärare och föräldrar, samt direkta insatser för att förebygga och bekämpa övergrepp. Genom att stödja Aktiv Skola hjälper vi dem att utöka sitt arbete och nå ut till fler barn och ungdomar, vilket bidrar till att skapa en säkrare och mer stödjande miljö för dem att växa upp i.


Vårt beslut att sponsra Aktiv Skola är grundat på vår övertygelse om att alla barn förtjänar en trygg uppväxt fri från övergrepp och utnyttjande. Vi är stolta över att kunna bidra till deras viktiga arbete och hoppas att vårt stöd kommer att göra en skillnad i kampen mot övergrepp och grooming. Vi uppmanar andra företag, organisationer och individer att överväga att stödja Aktiv Skola eller andra organisationer som arbetar för liknande viktiga orsaker. Tillsammans kan vi göra en skillnad och skapa en bättre framtid för våra barn.


Titta gärna på deras hemsida http://www.aktivskola.org eller på någon av deras utbildningar Nätsmart : https://aktivskola.org/natsmart/ eller webbinarier https://aktivskola.org/natsmart/ Comments


bottom of page