top of page
Skaralogistik-28.jpg

En påskhälsning från Skara Logistik


Nu när våren gör sitt intåg på allvar och påsken bara är några timmar bort vill vi på Skara Logistik ta tillfället i akt att uttrycka vår tacksamhet för det gångna kvartalets intensiva och framgångsrika samarbeten. Efter en vinter full av satsningar, där vi stolt har kunnat erbjuda en rad nya affärsmöjligheter, kvalitetshöjande projekt, och hanterat spännande utmaningar, ser vi nu fram emot en kort paus för att fira påsk.


Vi är tacksamma för det förtroende som visat oss under denna hektiska period, där kundens behov och ambitioner har varit drivkraften bakom våra medarbetares arbete. Vår strävan efter att ständigt förbättra och anpassa våra tjänster och produkter har varit fokuserad på att skapa mervärde för kunderna men också våra medarbetare.


Nu när vi alla framåt kvällen för vår del tar en välförtjänt paus för att njuta av några dagars ledighet, vill vi passa på att önska er en riktigt Glad Påsk. Vi ser med spänning fram emotatt fortsätta vår tillväxtresa och stärka våra affärsrelationer när vi återvänder, fulla av ny energi och med förnyat engagemang för att möta våra gemensamma utmaningar tillsammans.

Vi önskar er en trevlig påskledighet fylld med vila, återhämtning och umgänge med nära och kära.

Med varma påskhälsningar, Skara Logistik

Comentarios


bottom of page