top of page
Skaralogistik-28.jpg

Inslagningsförstärkning på vår orderavdelning!

Vi är glada att också kunna välkomna Markus Lundqvist till vårt team på kundservice/orderavdelningen!


Markus är inte ny i spelet – han har varit en stjärna i branschen länge och återvänder nu efter en spännande utflykt i butiksvärlden.


Tänk er Markus där, mitt i julhandeln, med tio otåliga kunder i kön och ett berg av paket som väntar på att bli kärleksfullt inslagna. Inte nog med att han överlevde – han gjorde det med ett leende! Den här stresståligheten och förmågan att alltid ge toppservice, även under de mest hektiska omständigheter, är precis vad vi behöver här.


Markus är inte bara en mästare på att hantera paketinslagning under tryck. Han tar med sig en skatt av kunskaper från sina tidigare positioner på orderavdelningar och en annan typ av inslagning.

Vi ser fram emot att han delar med sig av sina knep och tips – kanske lär han oss till och med hur man slår in paket som ett proffs!


Så, nästa gång ni ringer in eller skickar en order, var beredda på att bli mötta av Markus fantastiska kundservice. Vem vet, han kanske till och med delar med sig av en och annan rolig historia från butiksvärlden!


Välkommen till teamet, Markus – vi är glada att du är här! 🌟🎁📦
Kommentare


bottom of page