top of page
Skaralogistik-28.jpg

Kundevent till allas fördel!


Vi värdesätter våra kundrelationer och tror att de stärks bäst i en trevlig, avslappnad miljö. I veckan organiserade vi ett av våra årliga kundevent där vi samlade våra kunder och partners för att nätverka och knyta kontakter i en informell och trevlig omgivning med varandra.


Vi tycker det är både viktigt och rätt skönt att träffas utanför den formella kontorsmiljön vilket ger oss alla chansen att lära känna varandra på andra plan. Det skapar en naturlig plattform för att bygga starkare, mer personliga relationer. Genom dessa möten kan vi bli mer än bara affärspartners – vi blir en del av varandras nätverk.


Vårt senaste kundevent var en stor framgång och uppskattades av alla deltagare. Under evenemanget minglade våra kunder med varandra, delade erfarenheter och skapade nya värdefulla kontakter. Atmosfären var fylld av positiv energi och engagemang, vilket gjorde det till ett minnesvärt tillfälle för oss alla.


Genom att underlätta för möten i en vänlig, öppen och samtidigt professionell atmosfär, bidrar vi alla som var med till att bygga starka, varaktiga och yrkesmässiga affärsrelationer.


Vi på Skara Logistik vill rikta ett stort tack till alla som var där!


Vi ser fram emot att mötas igen nästa år och fortsätta att skapa en stark framtid tillsammans!Comments


bottom of page