top of page
Skaralogistik-28.jpg

Ny Prisberäkning och Onlinebokning hos Skara LogistikSkara Logistik är glada att meddela att vi nu lanserar vår nya onlineboknings- och prisberäkningsfunktion vilken är tillgänglig direkt via vår hemsida. I ett steg mot att ytterligare förenkla och effektivisera transportplaneringen för våra kunder, har vi utvecklat en lätthanterad lösning som möjliggör för våra kunder att logga in, få en omedelbar prisuppgift för våra transporttjänster, och boka dessa tjänster med några enkla klick.

Denna nya funktion är utformad med våra kunders behov i åtanke, och erbjuder en användarvänlig plattform där du enkelt kan hantera alla dina transportbehov online. Oavsett om du behöver boka en enstaka försändelse eller hantera regelbundna transportuppdrag, ger vår nya tjänst dig full kontroll och översikt över dina bokningar och kostnader.

För att börja använda den nya boknings- och prisberäkningsfunktionen, besök vår hemsida på skaralogistik.se och logga in med ditt användarkonto. Om du inte redan har ett konto, mejla kontakt@skaralogistik.se med namn, företag och kontaktuppgifter så lägger vi in ert företag i vårt system.

Vårt mål är att göra din logistikhantering så smidig och effektiv som möjligt. Med introduktionen av denna nya onlinefunktion hoppas vi göra just det. För ytterligare information eller hjälp, tveka inte att kontakta vår kundtjänst på kontakt@skaralogistik.se eller 0511-15400.

Skara Logistik - Din partner för pålitliga och effektiva transportlösningar.

Comments


bottom of page