top of page
Skaralogistik-28.jpg

Ny verkstadschef på Skara Logistik AB

Vi välkomnar - Mathias Fremäng ny verkstadschef och medarbetare hos oss på Skara Logistik!


Skara Logistik är glada över att kunna välkomna Mathias Fremäng som vår nya verkstadschef. Med en gedigen erfarenhet från teknikbranschen, särskilt inom verkstads-, flyg- och fordonsindustrin, är Mathias redo att ta sig an utmaningarna i vår verkstad.


Under sin tid hos Volvo Lastvagnar och Braathens Regional, samt som ansvarig för tillverkningsmetoder på Volvo Aero/GKN Aerospace, har Mathias utvecklat starka färdigheter inom processoptimering och effektivitetsförbättringar. Hans bakgrund från Chalmers och utbildning i ledarskap kompletterar hans tekniska kunskaper mycket väl.


I rollen som verkstadschef kommer Mathias att fokusera på att förbättra våra processer och rutiner, med särskild vikt vid förebyggande underhåll och strategisk planering. Hans förmåga att analysera och strukturera arbetsflöden kommer att vara avgörande för att öka effektiviteten och minska driftstopp i vår verksamhet.


Mathias kombination av praktiska erfarenheter och strategiskt tänkande gör honom till en idealisk ledare för vår verkstad. Vi ser fram emot hur han kommer att förbättra och effektivisera våra arbetsprocesser och bidra till vår fortsatta framgång.


Är du nyfiken på att arbeta hos oss du också, kan du kontakta oss på rekrytering@skaralogistik.se
コメント


bottom of page