top of page
Skaralogistik-28.jpg

Vi är hållbara och utvecklas enligt plan tillsammans med våra kunder!


Vi på Skara Logistik AB är glada över att dela med oss av vår senaste prestation: vi har framgångsrikt genomgått och klarat en omfattande granskning baserad på internationella ISO-standarder från en av våra största kunder.

Granskningen täckte viktiga områden som generell dokumentation, hantering av vår fordonsflotta, arbetsmiljö, affärsetik, kvalitetssäkring, juridisk efterlevnad, arbetskraft och mänskliga rättigheter samt vår hantering av miljö och sociala frågor.


Detta godkännande inte bara bekräftar vår förmåga att leverera högkvalitativa produkter och tjänster, utan också vårt engagemang för att följa och ibland vara bättre än ganska tuffa krav och standarder och vårt ansvar mot samhället och miljö på flera plan. Dessutom har processen varit en viktig del i vår egen resa mot att bli ISO-certifierade inom Kvalitet- ledning och miljö (9001 och 14001), och har gett oss värdefulla insikter om hur vi kan förbättra våra arbetsprocesser ytterligare.


Stort tack till vårt fantastiska team och våra kunder vars hårda arbete och granskande blick gör att vi kan fortsätta växa och leverera tjänster inom transportbranschen. Detta är verkligen en milstolpe för oss alla på Skara Logistik!Comments


bottom of page